مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کارت بازرگانی

مادر زنم سال 92 فریب خورده و براش کارت بازرگانی گرفتن الان 4 میلیارد مالیات براش اومده راهی برای اعمال عدالت وجود داره؟ مسلما توان پرداخت نداره ممنوع الخروج و مسدود حسابو اینام شده در نهایت چه اتفاقی می افته؟زندان؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اشخاصی که تحت عنوان اشخاص حقیقی یا حقوقی کارت بازرگانی خود را در اختیار دیگران قرار می دهند باید مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر درآمد، عوارض و مالیات های استفاده از کارت بازرگانی و ارزش افزوده فصلی را پرداخت کنند و هر سال اظهارنامه مالیاتی را به اداره مالیاتی و در صورت عدم پرداخت و بدهی مالیاتی حسابهای دارنده کارت بازرگانی مسدود و ممنوع الخروج می شوند. لذا در صورتی که می توانید ادعای خود را ثابت نمایید می توانید اشخاصی که از کارت بازرگانی سوء استفاده نموده اند طرح شکایت نموده و می‌تواند ازمصادیق فرار مالیاتی تلقی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جریمه نقدی دارد . باید عدم آگاهی خود و عدم سونیت خود را اثبات نماید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانند از کسی که سوءاستفاده کرده شکایت کنند و با اثبات موضوع شاید مشکل حل بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جریمه نقدی دارد . باید عدم آگاهی خود و عدم سونیت خود را اثبات نماید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید عدم آگاهی خود و عدم سونیت خود را اثبات نماید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام می توانند از کسی که سوءاستفاده کرده شکایت کنند و با اثبات موضوع شاید مشکل حل بشه