مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

باسلام شخصی از بندە بە اتهام سرقت مستوجب تعزیر نمود بعد از مراجعە بندە بە دادسرا، دادیار قرار اعدادی صادر نمود کە بە نفع بندە بود، حال با مراجعە بە سایت عدل ایران قرار منع تعقیب در قسمت روند کار، پروندە مختومە شدە است در قسمت خلاصە پروندە و پروندە فاقد موضوع فعال است در قسمت اخرین موضوعات قید گشتە، لطفا راهنمایی فرمایید معنی اینها چیە باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما منتهی به صدور قرار منع تعقیب گردیده است ظرف 10 روز قابل عتراض از طرف شاکی خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید