مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی به پرونده

سلام ، در پرونده‌ای که بنده شاکی هستم اول قرار برای شورا‌ی حل اختلاف اومد و بعدش ابلاغیه اومد که پرونده به دادگاه رفت . الان با اینکه بیشتر از یک ماه گذشته ولی هنوز ابلاغی برای رسیدگی دادگاه نیومده . میخواستم ببینم علتش چیه که بعد از یک ماه هنوز ابلاغ نیومده برام ؟ تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فاصله بین ارسال پرونده از شورای حل اختلاف به دادگاه صلاحیتدار زمان‌بر خواهد بود می‌توان حضوری پیگیری نمایید