مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت

باسلام
داماد عمه بنده طی سالهای 91الی93 مبالغی را خورد خورد طی 17مرحله به حساب من واریز کرده که جمع همش 75 میلیون شده البته ناگفته نماند که به من بدهکار بوده ، الان بعد از گذشت هشت نه سال رفته شکایت کرده و گفته که این پولهارو به من قرض داده ، الان با این شرایط داستان چی میشه ، ممنونم از وکلای عزیز که وقت میزارن و جواب میدن

پاسخ ها :

ادعای قرض بودن وجه واریز شده ادعای قرض واریز وجه بابت بدهی قرض