مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال ورثه توسط یکی از وراث بدون اطلاع ورثه دیگر

باسلام پدربزرگ من سال 65 یک قطعه زمین را از خانومی میخرن الان خواهرفروشنده ادعای مالکیت کرده ومعامله را غیر قانونی میداند
لاذم بذکراست پدربزرگ بنده وفروشنده وشاهدین فوت شده اند وبرگه ای معامله نیز گم شده است آیا راهی برای دفاع از خود داریم واینکه چند نفر از اهالی قدیمی محل شاهد میباشند که معامله انجام شده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با شهادت شهود قابل اثبات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

شهادت شهود میتواند راهگشا باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید ابتدا دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت زمین را به طرفیت‌های همه ورثه فروشنده اقامه نمایید و با معرفی شهود اثبات نمایید که این ملک را پدربزرگ شما خریده است و سپس