مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کپی اوراق پرونده

سلام. برای دریافت کپی اوراق پرونده باید برم شعبه یا از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنم?

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست خودتان را از طریق دفاتر خدمات قضایی در یک لایحه به شعبه مربوطه ارسال و بعد از اینکه ارسال شد جهت اخذ اسناد به شعبه مراجعه فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست خود را ارسال کنید و حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به شعبه مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست خود را ارسال کنید و حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ارائه دهید و سپس حضورا به شعبه مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی تقاضا و سپس به شعبه مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق هر دو امکان پذیر است .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست دهید