مشاوره حقوقی رایگان - مجوز خارج از بافت

باسلام زمینی به وسعت 30000مترمربع در شمال یک ضلع ان چسبیده به روستا و1500متران نیز در داخل بافت میباشد زمین به قطعات کوچک تقسیم وتعدادی از ان نیز فروخته شد از انجاییکه خریداران قصد ساخت و ساز دارند و دهیاری گفته حق ساخت و ساز ندارید مگر بصورت شهرک چسبیده به بافت که کلی دردسر هم دارد راهنمایی بفرمایید از چه راهی و از کجا باید مجوز ساخت اخذ گردد ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجوز ساخت در حریم روستا توسط دهیاری ها پروانه ساختمانی صادر خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پروانه روستایی توسط دهیار صادر میگردد از طریق فرمانداری یا بخشداری با بنیاد مسکن پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پروانه ساخت از طریق دهیاری صادر می شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به بخشداری و سپس فرمانداری مراجعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا زمین شما داخل در طرح هادی قراربگیرد و شما باید در بنیاد مسکن و اداره جهاد
پیگیری نمایید و درخواست نمایید تا زمین شما در طرح هادی قرار بگیرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به بخشداری و سپس فرمانداری مراجعه شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید در کمیسون شهرداری و مسکن و شهرسازی اقدام شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پروانه روستایی توسط دهیار صادر میگردد از طریق فرمانداری یا بخشداری با بنیاد مسکن پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پروانه روستایی توسط دهیار صادر میگردد از طریق فرمانداری یا بخشداری با بنیاد مسکن پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق فرمانداری یا بخشداری پیگیر باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پروانه ساخت از طریق دهیاری صادر می شود.