مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام
زمینی دارم خارج از محدوده طرح هادی با سند شش دانگ که در سال 1385محصور و باغ شده است در سال 1393 طرح کوچه 8متری آمده بدون ابلاغ یا اخطار از هیچ اورگانی قبیل بخشداری، دهیاری و بنیاد مسکن.
کوچه داخل طرح هست ولی زمین داخل طرح نیست.
سوال بنده این است که آیا کوچه 8 متری در زمین خارج از محدوده اجرا میشود یا خیر و اینکه چطور میتوانم جلو این طرح را بگیرم
ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان نسبت به طرح هادی اعتراض خود را از طریق دیوان عدالت اداری مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق دیوان عدالت اداری امکان پیگیری وجود دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی از طریق دیوان عدالت اداری وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اجرا نخواهد شد
و نمیتوان مالک را مجبور کرد که از وسط زمین ایشان کوچه رد بشود مگر قیمت زمین پرداخت بشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید