مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام بنده در سال 87 با خودرو شخصی با عابر پیاده که کودکی 5ساله بود تصادف کردم و بیمه داشتم و کلیه حقوق دیه را دریافت کردن . حالا بعد از این مدت دوباره شاکی شده اند آیا دوباره دیه شامل حال آنها میشود و به من ربطی داره یا طرف آنها بیمه است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر بیماری جدید ، ناشی از تصادف سابق باشد و توسط پزشکی قانونی تایید بشود و بیمه باید تا سقف تعهد ، را پرداخت نماید و دیه بیشتر از سقف تعهد بیمه ، بر عهده شخص شما است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر مگر دچار عیبی شده باشند که آن تصادف دلیلش باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر مکر اینکه بیماری به دلیل تصادف سابق باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیماری جدید ، ناشی از تصادف سابق باشد و توسط پزشکی قانونی تایید بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خواهان مطالبه خسارت غیر از دیه باشند معمولا دادگاه چنین دعوایی را نمی پذیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر مکر اینکه بیماری به دلیل تصادف سابق باشد