مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

با سلام و عرض ادب و ممنون از خدماتی که بدون هیچ چشم داشتی به خلق ارائه میکنید.. سوالی که دارم اینه که یه مغازه دارم که قبل از اینکه به دست من برسه از قبل برای آن سند تهیه شده ( حدود 30 سال پیش ) .. بعد خریدار قبل از من اومده تعمیر و بازسازی کنه که کارهای شهرداری انجام میده و برای مغازه پروانه ساختمان و پایان کار میگیره ( از طریق ماده 100 ) تا اینکه به دست من میرسه و من میخرم.. چیزی که از بافت مسکونی همسایه ها که تازه ساخت و ساز کردند مشخصه، این مغازه قطعا عقب نشینی داره ... خواستم ببینم آیا داشتن پایان کار به این معنی هست که این ملک تعریض و عقب نشینی ندارد؟ یعنی اگر ملکی تعریض و عقب نشینی داشته باشد اصلا پایان کار بهش میدن ( حتی با استناد ماده 100 ) ؟ امکانش هست زمانی که دوباره بخوام مغازه را تعمیر و بازسازی کنم شهرداری بگه باید عقب نشینی کنی؟
تشکر
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر عقب نشینی ملک ، ربطی به
داشتن پایان کار ندارد
بله در زمان بازسازی ملک ، باید عقب نشینی نمایید ولی شهرداری مکلف است حقوق شما را رعایت نماید و پرداخت کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر عقب نشینی ملک ، ربطی به داشتن پایان کار ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر عقب نشینی ملک ، ربطی به داشتن پایان کار ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

خیر عقب نشینی ملک ، ربطی به داشتن پایان کار ندارد