مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت پدر معتاد

اگر اعتیاد ثابت بشه. سرپرستی کودک بعد هفت سال به مادر داده میشود؟ قیومیت تام الاختیار منظورمان..متشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صرف اعتیاد البته خیر ولی اگر عدم صلاحیت پدر ثابت بشه بله سلب حضانت میشه و مادر میتواند حضانت فرزند را بگیرد و فیم هم بشود

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

باید دادخواست سلب حضانت بدید و اعتیاد هم میتونه کمک کننده باشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست سلب حضانت مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به تشخیص دادگاه مبنی بر عدم صلاحیت پدر در حضانت فرزند دارد.