مشاوره حقوقی رایگان - سوابق قضایی

با سلام..بنده چند چک دارم که برگشت خورده و مشخص نیست چک ها کجاست..شامل 3 سال از زمان برگشت شده..تقاضای رفع سو اثر شدم..گفتن که شکایت قضایی داری ..بنده مطمئنم که شکایتها مربوط به پرونده‌ای بوده در گذشته چند مورد شکایت از چک های دیگه از من شده و من طلب و دادم و چک‌ها رو رفع سو اثر کردم..اما در سیستم سابقه قضایی در سیستم پاک نشده..لطفا راهنمایی بفرمایید چطور سوابق قضایی رو از سیستم پاک کنم که بتونم چک هوایی که برگشت خورده رو از سیستم خارج کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبات مربوطه می توانید مراجعه کنید تا با کسب تکلیف از مرجع قضایی نسبت به رفع اثر چک ها اقدام گردد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، راههای رفع سوءاثر از چک در قانون ، تامین موجودی، ارائه لاشه چک برگشتی ، ارائه رضایت‌نامه محضری ذی‌نفع چک به بانک ، واریز مبلغ چک به سپرده قرض‌الحسنه جاری و مسدود نمودن آن به مدت 24 ماه ، ارائه حکم قضایی مبنی بر رفع سوء اثر از سوابق چک برگشتی است .
همچنین بانک موظف است در صورت درخواست مشتری و به منظور آگاه شدن فرد از سوابق چک‌های برگشتی خود در سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی، نسبت به ارائه صورت کامل تعداد و مشخصات چک‌های برگشتی فرد با درج تاریخ برگشت چک اقدام نماید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید لاشه چک را به بانک ارائه دهید یا رضایت رسمی دارنده چک را به بانک ارائه دهید یا حکم قضایی مبنی بر پرداخت را به بانک ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
راههای رفع سوءاثر از چک در قانون : تامین موجودی، ارائه لاشه چک برگشتی ، ارائه رضایت‌نامه محضری ذی‌نفع چک به بانک ، واریز مبلغ چک به سپرده قرض‌الحسنه جاری و مسدود نمودن آن به مدت 24 ماه ، ارائه حکم قضایی مبنی بر رفع سوء اثر از سوابق چک برگشتی است . همچنین بانک موظف است در صورت درخواست مشتری و به منظور آگاه شدن فرد از سوابق چک‌های برگشتی خود در سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی، نسبت به ارائه صورت کامل تعداد و مشخصات چک‌های برگشتی فرد با درج تاریخ برگشت چک اقدام نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به اندازه مبلغ چکها در حساب خود پول واریز کنیدو دست نزنید تا یکسال

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به مرجع قضایی مربوطه مراجعه کنید