مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام ...پدرم 5 ماه پیش فوت شده و ما فرزندان میخوایم سهم پدرمان را از خانه پدریشان بگیریم که پدربزرگ و مادربزرگم هم در قید حیات نیستن...عموهایم ادعا میکنند که پدرم درزمان حیاتش یه مبلغ ناچیزی از عموهام گرفته و امضا داده که دیگه هیچ ادعایی نسبت به سهم الارثش نداشته باشه .... و ما فرزندان اطلاعی از راست و دروغش نداریم ... لطفا راهنمایی کنید اگر پدرم امضا داده باشه به گفته عموهام به ما سهم تعلق میگیره یا نه؟؟ و اینکه این امضا اگر دستی باشه اصلا اعتبار داره یا حتما باید در دفترخونه ثبت شده باشه؟؟ الان ما میتونیم نسبت به سهم الارثمون اقدام کنیم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه اموال پدر بزرگتان را بدهید اگر مدعی شدند که پدرتون امضاء داده می توانید امضاء را انکار کنید تا موضوع به کارشناسی ارجاع بشه.
و اگر پدرتون واقعا امضاء داده باشد شما نمی توانید ادعایی داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقسیم ترکه اموال پدر بزرگتان را بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تقسیم ترکه اموال پدر بزرگتان را بدهید اگر پدرتون واقعا امضاء داده باشد شما نمی توانید ادعایی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید صحت گفته های عموها مشخص گردد و اینکه آیا واقعا پدر شما سهم الارث خود را گرفته و امضا کرده یا امضا ایشان جعل شده است
و شما باید در شورا درخواست انحصار وراثت پدربزرگ و پدرتان را مطرح نمایید و بعد از گرفتن نامه انحصار وراثت باید دادخواست تقسیم ترکه اموال پدربزرگ را به طرفیت همه ورثه در دادگاه مطرح نمایید و اگر ورثه قراردادی دارند باید در دادگاه ارائه بشود تا صحت آن معلوم گردد و شما میتوانید نسبت به قرارداد ، ادعای جعل یا انکار را مطرح نمایید و درخواست کارشناس رسمی ، برای بررسی صحت قرارداد نمایید

زهرا سوایی

زهرا سوایی :

ابتدا باید برای صدور گواهی حصر وراثت اقدام کنید سپس دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید . در خصوص امضا هم باید مدرک به دادگاه ارائه کنند شما میتونید ادعای جعل یا انکار کنید با توجه به نوع قرارداد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا انحصار وراثت انجام دهید بعد دادخواست تقسیم ترکه دهید .در مورد مدرک پدرتان هم نیازی به اقدام اولیه از سمت شما نیست آنها باید ادعایشان را ثابت کنند شما میتوانید انکار کنیدیا اگر جعلیست ادعای جعل نمایید تا توسط کارشناس بررسی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید تا آنها اسناد خود را ارائه کنند سپس در قدم های بعدی نیز مشاوره بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در زمان حیات انتقال داده باشد خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت نمایید سپس دادخواست تقسیم ترکه پدر بزرگتان را مطرح نمایید اگر عمو ها مدعی هستند که پدرتان امضاء داده است شما می توانید انکار کنید تا موضوع به کارشناسی ارجاع شود و اگر کارشناس تایید کرد شما هیچ حقّی ندارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست تقسیم ترکه اموال پدر بزرگتان را بدهید