مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت

سلام
بنده از یکی طلب دارم
شکایت کردم طرفم محکوم شد ولی متاسفانه بازم بدهیش رو پرداخت نمیکنه حسابهای بانکی رو مسدود کردم حتی یارانه ولی فایده نداره بازم حساب باز میکنه؛و اینکه کلا ازاستان خارج شده و جای دیگری زندگی میکنه.
و خیلی راحت داره زندگیش رو میکنه کلا قصد پرداخت بدهیش رو نداره.
?
ایا میتونم سهام عدالتش رو بگیرم (تبصره یا ماده یا قانونی هست که به حق و حقوقم برسم) چه میدونم سهام عدالتش بنامم بشه یا راه دیگری هم هست
خیلی مممنون میشم راهنماییم کنین??

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا از دادیار بخواهید که مکاتبه نماید یارانه اش را به حساب شما واریز نمایند ثانیا حکم جلبش را بگیر ثالثا ممنونع الخروجش کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.