مشاوره حقوقی رایگان - پیامک

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز . شوهر من از یه شماره که بنام خودش نبوده چندین پیامک به شخصی داده اون شخص شک کرده که شوهر من هست . میخواهم ببینم اگه بره دادگاه شکایت کنه شماره بنام شوهرم نیست. ایا شوهرم مقصر میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کنه موضوعی بررسی میشه و به نظر قابل اثبات است که سیم کارت دست چه کسی بود است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
اگر اثبات گردد که سیم کارت دست چه کسی بوده و فرستنده ایشان بوده بله

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. باطرح شکایت شاکی موضوع با دستور قضایی بررسی میشود و مخابرات ملزم ب ارایه اطلاعات مالک اصلی میشود. و مسلما بعد از ان مشخص خواهد شد ک سیمکارت ب چ طریقی و اکنون دست چ کسی می باشد. و البته در صورتی ک اثبات سود ک فرستنده پیام ها همسر شماست با توجه ب موضوع پیامها مسئولیت ایشان مشخص میشود.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

چه پیامکی دادهشخص چه ادعایی میکندواینکه مالک اصلی اگر اقرار کند خط تلفن در دست ایشان بوده محکوم میشوند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به اظهارات مالک اصلی سیم کارت در پرونده مطروحه دارد.