مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن منزل

سلام وقت بخیر ما در حال فروش منزل پدری هستیم برای فروش نیاز به فک رهن هس و ما هم چن سال قبل وام خونه رو تسویه کردیم ولی اطلاع نداشتیم ک فک رهن باید کرد الان سوالی ک پیش اومده اینکه مادر ما یادشون نمیاد ک آدرس دفترخونه ای ک سند منزل رو آزاد کردیم کجاس ؟
باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شماره دفترخانه در سند نوشته شده و یا از بانک پیگیر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به بانکی که وام گرفته اید مراجعه نمایید در بانک نامه و آدرس دفترخانه ثبت شده است