مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی بجرم توهین به من جانباز و فرزند شهید

من فقط ربع ساعت دیر کردم و التماسش کردم و راهم دور بود و گفتم من جانباز هستم و بزور خودم رسوندم درجواب میگه همه شدن جانباز و برو بیرون گفتم اقا احترام بزارید انهم با صدای بلند داد کشید گمشو بیرون قاضی ...... و همه شاکی هستیم . س. جانباز پنجاه درصد والله حالت خشم و ناراحتی به من دست پیدا کرده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. باارائه دلایل در دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید عله وی در دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران مراجعه تا یک وکیل به شما معرفی نماید و در دادسرای انتظامی قضات شکایت خود را مطرح نمایید