مشاوره حقوقی رایگان - خرید اپارتمان

سلام من یک آپارتمان خریدم که توی قولنامه ذکر شده دارای آب برق گاز . ولی نزدیک شش ماه ساکن اپارتمان شدم ولی هنوز نه کنتور برق دارم نه کنتور گاز
توی قولنامه ذکر خلافی ساختمان به عهده فروشنده . ولی خلافه پرداخت نکرده ک به ما کنتور نمیدن . من باید چیکار کنم ترو خدا کمک کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. بستگی به مفاد قرارداد داره. اگر خیارات ساقط نشده فسخ کنید در غیر اینصورت الزام فروشنده رو به انجام تعهدات بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست دهید و الزام اورا به پرداخت یا نصب کنتور بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید