مشاوره حقوقی رایگان - فسخ یا گرفتن خسارت بدلیل عیوب موتور ماشین

سلام ما به مدت سه روز است ک ماشین پرایدی خریداری کردیم ک بدلیل اعتماد ب فروشنده موتور ماشین را ب کارشناس نشان ندادیم و فروشنده اذعان داشت که مشکلی نداره و اوکی هست با مراجعه ب تعمیرگاه متوجه شدیم ک موتور ماشین تعمیر اساس میخواهد و 5 تومن خرج دارد. حال فروشنده زیر بار نمیرود و اصلا صلح نمیکند و قسم و آیه میگوید در قولنامه راجب فسخ قرارداد و موتور ماشین چیزی بیان نشده بهترین راه چیست ؟ فسخ قرارداد یا گرفتن خسارت؟ اصلا راه ب جایی داریم یا خیر؟ و اینکه از کدوم راه زودتر ب پول خودم خواهم رسید؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.