مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات شدن کارت ملی و شناسنامه

سلام . وقت بخیر . برادرشوهر من سه سال پیش برای بار دوم ازدواج کردن و خانوم اول و بچه هاشو گذاشت و رفت ی شهر دیگ ... الان خانوم اولشون طلاق گرفتن ولی حکم جلب برادرشوهرمو گرفته و جلو حسابشون گرفته شده و کارت ملی و شناسنامه شونم ممنوع الخدمات شده ..و اینکه برای سکه و نفقه هم خانوم اولش شکایت کرده الان بعد سه سال میخان بیان مشهد ولی میترسن برای اینکه نرن زندان و سکه های خانومشونو قسط بندی کنن باید چکار کنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر و گفت و گو است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید