مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

باسلام بنده یه سیم کارتی دارم که به نام پدرم هست وچندسالی میشه که ازش استفاده میکنم و کارهای اداری باهاش انجام میدم میخواستم درمورداینکه سیم کارت قطع میشه بعد فوت ایشون یانه بدونم .......اخه متاسفانه برخی جاها ذکر شده قطع میشه ..اگه راهنمایی کنیدممنون میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر قطع نمی شود مگر آنکه وراث درخواست قطع برقراری ارتباط را از مخابرات بخواهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مگر با شکایت سایر ورثه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خیر قطع نمی شود مگر آنکه وراث درخواست قطع برقراری ارتباط را از مخابرات بخواهند