مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت کاری

10 سال سابقه پیش کارفرما دارم و اکنون بهم گفته 40 میلیون سفته بهم بده از سر برج آذر ماه شریکت بشیم . در مورد سفته محضری در خصوص ک من این سفته ب این شخص دادم ضمانت نامه و تضمین در حین انجام فعالیت در این کارگاه می باشد و هرگونه بر هم خوردن شراکت سفته فاقد اعتبار بوده و هیچ گونه مدعی بر ان نخواهد بود . و از شما وکلای عزیز در مورد پیشنهاد من به کارفرما درست می باشد یا خیر ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.