مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت

سوال من این هست ک پارسال تیرماه همسرم با اقایی دو مغازه بوتیک شریک شدن و همسرم ۲۰ ملیون به این اقا دادن ولی در نوشته ی شراکت قید نکردن ک مبلغ ۲۰ملیون ب ایشون دادن فقط قید شده ک در تمام جنس های مغازه شریک هستند.ضمن اینکه تو اون ۹ماه فقط ۷ملیون برداشت کردن حالا ک موعد اجاره تموم شده شریکشون میگه شما هیچ حقی ندارید ایا راهی هست ک حداقل اون ۲۰ملیونو پس گرفت ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

همه چیز بستگی به این دارد که بیست میلیون تومان یاد شده در چه زمانی و چگونه (نقد، چک، واریز به حساب و ...) به طرف مقابل تحویل شده است. همچنین قرارداد باید خوانده شود تا بتوان نظر داد. اگر پرداخت از طریق چک یا واریز وجه (با رسید بانکی) بوده باشد یا این که دو نفر شاهد پرداخت و چرایی پرداخت بوده باشند، ممکن است بتوان دادخواست مطالبه وجه ارایه داد.