مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک غیر مجاز زمین

با عرض سلام و عرض خسته نباشید من یه قطعه زمین خریدم که فروشنده 650 متر از زمین 1800 متر از زمین خود را جدا به اینجانب فروخته که اینجانب اقدام به دیوار کشی نمودم الان امور اراضی از من شاکی شده و قاضی محترم دستور به تخریب دیوار و اتاق را صادر نموده باتوجه تفکیک غیر مجاز
که مسلما دیگر این زمین بدرد من نمیخوره با شرایط پیش رو
شکایت من از صاحب زمین کیفری هستش یا حقوقی پول مصالح استا بنا رو میتوانم از صاحب زمین بگیرم؟
تو قرارداد طی شده کشف هرگونه فساد در زمین فروشنده موظف به پرداخت قیمت روز زمین و تمام هزینه صورت گرفته توسط خریدار میباشد راهنمایی میفرمایین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت و شما بدون مجوز اقدام به ساخت کرده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید جزئیات موضوع بررسی گردد تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی بیشتر است لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیزید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی باعث مدارک و اسناد شما بررسی و توضیحات شما اخذ گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به بررسی بیشتر است لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیزید