مشاوره حقوقی رایگان - مزایای جانبازی

باسلام خسته نباشید پدرم جانبازه 35 درصد و هیچ زمین کشاورزی بهش ندادن از دولت ایران خود ما هم زمین کشاورزی نداریم و نه پارتی داریم نه چیزی قبلا یه طرحی امد برا جانبازان زمین کشاورزی میدادن در این طرح ما بی خبر بودیم لطفا به این سوال پاسخ بدید من فرزند دومش هستم و خیلی حق پدر منو خوردن دولت ایران چون جانبازه اینطوری باهاش میکنن جان خودشو فدای ایران کرده جوابش اینه از استان ایلام هستم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از اداره امور ایثارگران وجانبازان پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران مراجعه نمایید