مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک ضامن متهم در حال غیبت

سلام. برای برادرم150 تومان سند گذاشتم شاکی داشت اومد بیرون رضایت گرفت 2 سال تو غیبت برای مصادره ملک من چقدر فرصت دارم تا تحویلش بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از دو سال غیبت به نظر فرصتی ندارید از شعبه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ضبط وثیقه
و به مزایده گذاشتن وثیقه حتما ابتدا به ضامن ابلاغ خواهد شد بهتر است شما به شعبه مراجعه نمایید تا وضعیت پرونده مشخص گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای ضبط وثیقه و به مزایده گذاشتن وثیقه حتما ابتدا به ضامن ابلاغ خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم معرفی وثیقه به نفع دولت ضبط خواهد شد سریع تر پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از دو سال غیبت به نظر فرصتی ندارید از شعبه پیگیری کنید