مشاوره حقوقی رایگان - آیا فروش زمین تحقق پذیرفته است یا نه؟؟

اینجانب در سال 59 زمین کشاورزی سند داری را به مبلغ 40،000 تومان به آقای الف فروختم. خریدار قبل از آنکه تمام مبلغ را پرداخت کند و بنده هم انتقال سند به نام ایشان انجام دهم زمین مذکور را با قرارداد دست نویس و پشت نویسی پشت سند بدون اطلاع قبلی من به برادرم واگذار کرد و برادرم با آقای الف تسویه حساب کرد اما 26،000 تومان به بنده بدهکار شد که هیچگاه حاضر به پرداخت نگردید. بنابراین از کل 40،000 تومان 14000 تومان عاید بنده شد و برادرم زمین را تصرف نمود. لازم به ذکر است که اینجانب هم هیچگاه انتقال سند به برادرم انجام ندادم. اکنون برادر من فوت کرده و بچه های ایشان جهت جبران خسارت (معادل 26000 تومان سال 59) و انتقال سند بنده به نام ایشان مراجعه کرده اند. اینجانب ادعا دارم چون خریدار (آقای الف) به تعهد خود مبنی بر پرداخت 40،000 تومان تمام و کمال به بنده اقدام نکرده و بنده هم انتقال سند انجام نداده ام خرید و فروشی اتفاق نیفتاده و خواهان عودت زمین کشاورزی خود هستم. در عوض حاضرم معادل 14000 تومان عایدی بنده در سال 59 به ایشان پرداخت نمایم. چون هر دو طرف خواهان مالکیت بر زمین کشاورزی و پرداخت معادل پول طرف مقابل هستیم لطفا راهنمایی بفرمایید آیا خرید و فروش زمین مذکور از لحاظ قانونی در سال 59 اتفاق افتاده یا نه؟

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام عدم پرداخت ثمن معامله دلیلی بر انحلال عقد بیع نیست مگر شرط فاسخ در قرارداد درج شده باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عدم پرداخت ثمن معامله دلیلی بر انحلال عقد بیع نیست مگر شرط فاسخ در قرارداد درج شده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عدم پرداخت ثمن معامله دلیلی بر انحلال عقد بیع نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما نمی توانید چنین ادعایی را داشته باشید . شما زمین را فروخته اید و مالک محسوب نمی شوید و در صورتی که ورثه از شما شکایت نمایند شما الزام به انتقال سند خواهید بود
طرف شما ، برادرتان نیست بلکه خریدار اول است بهتر است با ورثه برادرتان گفتگو نمایید و در صورت توافق ، مقداری از زمین را بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عدم پرداخت ثمن معامله دلیلی بر انحلال عقد بیع نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

عدم پرداخت ثمن معامله دلیلی بر انحلال عقد بیع نیست