مشاوره حقوقی رایگان - کفالت سربازی

سلام خدمت شما
اگر پدری فوت کند و فرزند او کمتر از 18 سال باشد و پدر هم کارمند بوده باشد آیا فرزند بعد از 18 سال می تواند کفالت مادر را بر عهده بگیرد و معاف از خدمت شود؟؟
با توجه به اینکه پدر کارمند بوده و حقوق داشته

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر شما تنها فرزند پسر بالای 18 سال هستید و پدر شما فوت کرده است یا والدین شما طلاق گرفته اند و غیبت ندارید می توانید مشمول معافیت کفالت باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شما تنها فرزند پسر بالای 18 سال هستید و پدر شما فوت کرده است یا والدین شما طلاق گرفته اند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شرایط کفالت را دارید می توانید استفاده کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه شرایط کفالت دارید میتوانید استفاده کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط کفالت را دارید می توانید استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر شرایط کفالت را دارید می توانید استفاده کنید