مشاوره حقوقی رایگان - تشخيص بكارت

سلام وقت بخير
براي معاينه ازدواج آيا تعداد رابطه و افراد مشخص ميشه يا فقط داشتن يا عدم نداشتم رابطه قيد ميشه؟

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، زمان تقریبی آسیب به پرده بکارت از نوع زخم و بافتهای ترمیم شده توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است و همچنین از بافتها و غشاهای ورودی گردنه رحم میتوانند تشخیص دهند که رابطه فقط یکبار یا بیش از یک بار بوده است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع فنی است ومرجع تشخیص پزشکی قانونی است.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. معاینه ازدواج اگر توسط پزشک زنان انجام شود یک معاینه ساده صرفا جهت تشخیص رابطه یا عدم ان است. اما در پزشکی قانونی با توجه به تعداد روزی ک از رابطه گذشته باشد وقوع رابطه مشخص میشود. و در مواردی ک بعد از رابطه باشدتحت شرایطی میتوان شخص را مشخص نمود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام فقط داشتن یا نداشتن رابطه مشخص میشود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام صرفا داشتن يا نداشتن پرده بكارت مورد معاينه و گواهي قرار ميگيرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام صرفا داشتن يا نداشتن پرده بكارت مورد معاينه و گواهي قرار ميگيرد