مشاوره حقوقی رایگان - ملک مسکونی ورثه

سلام. چند سال پیش منزلی پدرشوهرم برامون خریده. که بعنوان ارثیه هم برای یک خواهر شوهرم و هم شوهرم باقی بماند به مبلغ سیصد میلیون.
امسال با قیمت یک میلیارد فروخته ایم. و منزل دیگری با قیمت هشتصد میلیون خریدیم. حد فاصل این دو قیمت یعنی دویست میلیون را شوهرم برای خودش بردارد از لحاظ قانونی و شرعی صحیح است؟
و یا باید این دویست میلیون که اضاف آمده با خواهرش تقسیم شود؟
با توجه به اینکه سند هنوز به اسم پدر شوهرم هست و ایشون در قید حیات هست.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر پدر در قید حیات هستند که موضوع ارث منتفی است اگر پدر درزمان حیات ان منزل را برای دختر وپسر خود هبه یا صلح نموده اند متقابلا خواهر هم از فروش ملک سهم می برد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منزل برای هر دو بوده باید سهم خواهر را بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله خواهر شوهر هم به نسبت سهم خود از این پول بهرمند میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با درود اگر پدر در قید حیات هستند که موضوع ارث منتفی است اگر پدر درزمان حیات ان منزل را برای دختر وپسر خود هبه یا صلح نموده اند متقابلا خواهر هم از فروش ملک سهم می برد.اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید