مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از مادر

سلام همسر بنده با پرونده سازی های متعدد میخواد از من سلب حضانت کند ، یکی از آنها سوزاندن دخترم هست که کار من نیست دخترم را اغفال کرده پزشک قانونی رفته اند و پیش روانشناس که من را متهم کنند ، از طرفی من هم از همسرم برای انحطاط اخلاقی که دخترم را ب گروههای شیطان پرستی و همجنسگرا ترغیب کرده و برای دختر 9 ساله ام رفته ناخن کاشته شاکی هستم و همچنین دخترم را استرداد کرده و حدود یه ماه هست ک پس نیاورده و نیز از موضوعات دیگری که از من شکایت کرده مثل مزاحمت تلفنی و تهمت و قذف تبرئه شدم و میخواهم اعاده حیثیت کنم، و در ضمن همسرم بیماری صعب العلاج میاستنی گرام ام جی دارد که بدون دارو نمیتواند حتی راه برود ، باتوجه به اینگه دخترم در 18 دی ماه 9 سال شمسی اش تمام میشود با نظر به اینکه من دفاعیه ای ندارم بکنم که دخترم را کتک نزدم ، میخواهم بدانم آیا حضانت را میتواند با برگه پزشک قانونی بدون شهود و با برگه روانشناس از من بگیرد؟ حتی از بهزیستی از منزل گزارش تهیه کردند که نوشته بود همه چیز تمیز مطلوب بهداشتی و برخورد خوب بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر بعد از 9 سالگی خودش می تواند تصمیم بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از رسیدن به سن بلوغ فرزندان از حضانت خارج و خود تشخیص می دهند که با پدر یا مادر زندگی نمایند و در صورتی که مصلحت اقتضا نماید دادگاه تصمیم گیری خواهد نمود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از رسیدن به سن بلوغ فرزندان از حضانت خارج و خود تشخیص می دهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به تشخیص مرجع قضایی مربوطه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از سن نه سال برای دختر دیگر حضانت مطرح نیست و خود دختر باید تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دختر بعد از رسیدن به سن 9 سالگی از حضانت خارج و خود تشخیص می دهند که با پدر یا مادر زندگی نمایند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از 9 سالگی دختر در این مورد خودش تصمیم‌میگیرد.