مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین از ورثه صغیر

با سلام من یک زمین رو از ورثه خانواده ای خریدم که یکی از وراث صغیر بوده و این صغیر قیم داشته و قبل از رفتن به محضر اول پول رو ریختم به حسابشون و سهم صغیر هم به حسابش ریختم و یک نوشته بین خودمون نوشتیم و همه امضا کردن و در محضر گفتن قیم بدون اجازه دادگاه نمیتونه ملک بفروشه و قرار بر این شد که قیم با مراجعه به دادگاه نامه بگیره و به نام بنده بزنه اما بعد از مراجعه به دادگاه قاضی گفته اجازه فروش نداشتید و کسی هم که خریده غیر قانونی عمل کرده و باید کارشناس بیاد روی زمین قیمت بذاره و سهم صغیر رو به نام دادگاه بریزید تا اجازه امضا بدم و گقته پول خریدار هم بهش برگردونید.قیم هم با توجه به این که از زمان دریافت پول تا الان حدود یک سال میگذره با کمال میل مشتاق به برگرداندن پول من و فسخ معامله هست در صورتیکه مابقی ورثه موافق با انجام معامله هستن.
حالا سوال این هست که آیا من که خریدار بودم هم کارم خلاف قانون بوده و مرتکب جرم شدم ؟و دوم اینکه آیا پول بنده که یک سال پیش قیم بوده و با آن معامله کرده باید اصل ان برگشت داده شود؟و سوم اینکه ایا میتونم از قیم شکایت کنم تا خسارت رو بهم بده؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. خیر شما جرمی مرتکب نشده اید وقیم تخلف کرده وورثه می توانند عزل اورا بخواهند.شما می توانید علیه قیم شکایت نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما علم واطلاع نداشته اید که قیم نمیتواند بدون اذن دادستان نسبت به فروش ملک اقدام نماید و از این حیث خسارتی به شما وارد شده است می توانید علاوه بر فسخ معامله نسبت به مطالبه خسارت اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مرتکب جرمی نشده اید
و باید جزییات موضوع بررسی گردد تا راهکار مناسب ارائه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید