مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره مغازه

سلام بنده مغازه ام رابمدت ده سال به فردی بر اساس قانون مالک ومستاجر سال 76 بدون دریافت سرقفلی اجاره داده ام وقرارداد اجاره را هم هر سال پس از پایان اجاره با تنظیم قرارداد جدید تجدید اجاره نموده ام امسال مستاجر برحمت خدا رفته و قصد دارم مغازه را به فرزندش بدون دریافت سرقفلی در قالب تنظیم اجاره نامه جدید به اجاره یکساله واگذار کنم سوالم اینست که در قرارداد جدید با فرزند ایشان مشکلی از بابت ده سال اجاره پدر ایشان برای من بوجود نمیاد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت ورثه مستاجر مغازه به صورت قهری به عنوان مستاجر سابقه رابطه استیجاری خواهند داشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه ورثه مستاجر مغازه را به صورت قهری به عنوان مستاجر سابقه خواهند داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتیکه ورثه مستاجر مغازه را به صورت قهری به عنوان مستاجر سابقه خواهند داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتیکه ورثه مستاجر مغازه را به صورت قهری به عنوان مستاجر سابقه خواهند داشت