مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک مغازه دو دهانه و بدون سند

سه دانگ از مغازه ای دو دهنه بدون سند را به صورت مبایعه نامه بنگاهی خریداری کردم.
الان می‌خواهیم با کشیدن دیوار، دو مغازه جداگانه ایجاد کنیم و شراکت را تمام کنیم. نحوه انجام کار را نمیدانیم، لطفا راهنمایی کنید. سرنوشت مبایعه نامه چه میشود؟ آیا باید ابتدا سند بگیریم بعد تفکیک کنیم؟ اوقاف میگوید کل منطقه ما اوقافی است، از کجا میتوان اوقافی نبودن ملک را اثبات کرد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مراجعه به ثبت اسناد و املاک محل و ارائه آدرس ملک معلوم می شود زمین حزو موقوفات است یا خیر .