مشاوره حقوقی رایگان - اقامت اجباری

سلام. میخاستم بدونم برای اقامت اجباری اگه رضایت شاکی رو بگیرم قاضی کلا صرف نظر میکنه از اقامت؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اقامت اجباری جز مجازات های تکمیلی در کنار مجازات اصلی تعیین می شوند ودست قاضی برای اینگونه مجازات باز است .رضایت شاکی موثر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه اقامت اجباری مجازات تکمیلی است با رضایت شاکی موثر در تجدید نظر رای صادره خواهد بود