مشاوره حقوقی رایگان - توهین تهدید به شخص عادی و توهین به پیامبر و رهبری

سلام داماد اینجانب پیامکی مبنی بر زنا و تهدید با چاقو و کشتن داده هست و به رهبری و پیامبر توهین کرده است متن این بود ... تو جد شما و رهبر خدا و پیغمبر کیه ج .... با چاقو تیکه تیکه میکنم به صورت پیامک و با خط خود داده است جرمش چیه و اینکه آیا میتونه انکار کنه که من نگفتم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با تلفن پیام دادند یا در برنامه های مجازی ?

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان از مصادیق استفاده از الفاظ رکیک توهین و فحاشی می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از مصادیق توهین وفحاشی به افراد عادی به نظر می رسد که مجازات جزای نقدی یا شلاق است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات جزای نقدی
و توهین به مقدسات مجازات حبس دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات جزای نقدی و توهین به مقدسات مجازات حبس دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از مصادیق استفاده از الفاظ رکیک توهین و فحاشی می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .از مصادیق توهین وفحاشی به افراد عادی به نظر می رسد که مجازات جزای نقدی یا شلاق است