مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام همسرم 2 سال پیش 20 میلیون تومان سفته داده به شرکت ... و بعد از یک مدت کوتاهی که کار کرد و ادامه نداد . و سفته ها در شرکت ... موند. تا الان که دوباره رفته برای اینکه در ... کار کنه مدارکش و چونکه از قبلا اونجا بوده و ثبت نام کرده بوده داشتند و اوردند و در حال حاضر میگن سفته ها نیست و گم شده. الان ما میتونیم شکایت کنیم ؟
سفته ها 2 سال پیش و میتونند الان اجرا بزارند و به ما بگن که گم شده؟
چکار باید انجام بدیم؟

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

با سلام.آیا رسید و قراردادی دارین که‌ نشون بده سفته ها در دست تپسیه؟ شماره سفته ها رو دارین؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه مدارک دارید بله میتوانید به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک در قرارداد کاری به شماره سفته های تحویلی اشاره شده یا مدرکی دال بر اثبات اینکه سفته ب هر میزان تحویل شرکت شده میتوانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید تا از هر پیامد بعدی جلوگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله میتوانید به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید