مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای لغو اعسار

با سلام و خسته نباشید
کسی که اعسارش قطعی شده ولی نزدیک به یکسال نه پیش پرداخت داده نه اقساط یعنی هیچگونه پرداختی نداشته ، میشه تقاضای لغو اعسار را از دادگاه درخواست کرد ؟
شاید این بدهکار هیچوقت پول رو پرداخت نکنه و همون‌طور که مستحضر هستید ارزش پول روز به روز کمتر میشه ، گناه طلبکار و مال باخته این وسط چیه که گرفتار یک عده کلاهبردار شده ؟!

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،تقاضای لغو اعسار خیر ولی میتوانید جلب ایشان را بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قابل لغو نیست.
می توانید به جهت عدم پرداخت اقساط و پیش پرداخت حکم جلب بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به جهت عدم پرداخت اقساط میتوانید حکم جلب بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به جهت عدم پرداخت اقساط معوق می توانید درخواست حکم جلب نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید روی اقساط معوقه درخواست جلب کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای لغو اعسار نه ولی جهت عدم پرداخت اقساط معوق می توانید درخواست حکم جلب نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به جهت عدم پرداخت اقساط درخواست جلب نمایید.