مشاوره حقوقی رایگان - آیا خانه ای که زمین وقفی دارد، قابل بخشش و یا وصیت هست؟

باسلام و احترام. زمین ِ منزل پدری وقف امامزاده شهر ما هست و ملک موقوفی است و مدتی هست که حق اوقاف پرداخت نشده. بعد از فوت پدرم،زن برادرم نامه ای ازسال88نشون داد که پدرم این منزل و تمام اثاثیه را به دختر برادرم بخشیده و عنوان کرده که بقیه وراث حق اعتراض ندارند.این برادرم سال80وقبل از پدرم فوت کرده. همچنین، نامه به خط پدرم و دارای اثرانگشت، تاریخ به فارسی و عدد هست. سوال این است که ایا این ملک وقفی قابل بخشش هست؟ آیا درمورد ملک وقفی میتوان وصیت کرد؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ملک موقوفی خیر،صرفا اعیان آن را می تواند وصیت کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط اعیانی آن شامل ساخت و درخت قابل نقل و انتقال است.