مشاوره حقوقی رایگان - پاركينگ

باسلام و خسته نباشيد
پارسال ملكي خريدم به اسم بدون پاركينگ و انباري كه در مبايعه نامه نوشته شده بعد از زدن سند قطعي وقتي سند را ديدم پاركينگ در سند ذكر شده و پاركينگ ساختمان را تبديل به واحد مسكوني كرده اند و نميتوانم واحد را به شخص ديگري بفروشم چون تو سند پاركينگ اومده ولي ساختن سوالم اين هست كه من از شخصي كه واحد را به من فروخته و ايراد داره ميتونم شكايت كنم يا نه!؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اراده دوطرف در بیع مصداق است در مبایعنامه بدون پارکینگ قیدشده است.وقتی که ابتدای معامله بااگاهی ملک را باهمان وصف خریداری نموده اید نمی توانید ایراد نمایید.