مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ناخنکار

سلام من دوهفته قبل محرم رفتم ناخن هامو کاور کردم با پودر بعد ناخنکاری ازم پول نگرفت
ناخن هامم ک بعد ی مدت برداشتم فرورفتگی بدی داشت،، پس از 2ماه گفت هزینه ناخنت شده 280 چندوقت بعد گفت شده 220 بعد گفت به حسابم 240 بزن و تو این چند روز هم همش توهین و بی ادبی میکنه و تهدید میکنه و حرفای غیر اخلاقی میزنه و توهین آمیز،، بخوام ازش شکایت کنم چه مراحلی داره، هزینه‌اش چقدر میشه، و بخاطر توهینی ک کرد جزا ب چ صورته؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دفاتر قضایی می توانید شکواییه ثبت نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

توهین و تهدید شکایت میتونین مطرح کنین هزینه زیادی نداره ولی زمان بر خواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت توهین از او در دفاتر خدمات قضایی شکایت کنیدو اگر در مورد کار و هزینه ناراضی هستید به اتحادیه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و تهدید شکایت کنید