مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو و ثبت سند و پلاک جدید

درود به شما که راهنماییتون به ادم دلگرمی میده.
ببخشید من پارسال ی خودرو 405 گرفتم و بنا به تقاضای فروشنده مدتی رو وقت خواست که واسه خلافیش اعتراض کنه.
به من وکالت فروش داد و وکالت تعویض 2 ماهه.
تا پایان مهلت 2 ماه جواب اعتراضش نیومد و بر خورد به کرونا و...
بارها باهاش تماس گرفتم که وکالتو تمدید کنه ولی نکرد.
حالا خلافی خودشو درست کرده و پرداخته نمیاد واسه تعویض پلاک و ماشینم توقیف کرده.از طرفی پیاماشو دارم که چقدر التماسش کردمو اون نیومد و از طرفی شاکی شده و پلاکشو خواسته.
من چطور میتونم ماشینو ازاد کنم و پلاک خودمو بگیرم.
کل مبلغ رو هم تو دفترخانه کارت کشیدم.حالا ماشینو کلانتری خوابوند و پلاکای اونا داد بهم.چیکار کنم؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید.سپاسگذارم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک دهید