مشاوره حقوقی رایگان - حمایت سازمان بهزیستی یا کمیته امداد برای پدر 80 ساله ام

سلام پدر من 80 سالشه و چندساله که تحت پوشش بهزیستی،و درصد معلولیتش از چندسال پیش تا الان، سر نزدیم که تغییر کنه و حقوق کمی هم بهش تعلق میگیره،پدرم حقوق دیگه ای نمیگیره،و به تازگی زخم بستر گرفته و اختیار دستشویش رو از دست داده و با برادرم زندگی میکنه که اعتیاد داره،و زندگی سختی دارن منم تا یه حدی توانایی حمایت ازشون رو دارم ،میخواستم بدونم میشه حقوقش بیشتر بشه؟یا باید برم سراغ کمیته امداد تا بهش کمک کنن؟

پاسخ ها :

پوشش کمیته امداد بهزیستی