مشاوره حقوقی رایگان - متن ابلاغیه

باسلام
برای من ابلاغیه آمده متن ابلاغیه نوشته (در خصوص شکایت شما علیه صندوق خسارت بدنی) مبنی بر ایراد صدمه بدنی غیر عمدی در جلسه حاضر شوید
من تصادف کرده بودم و راننده فرار کرده بود وپرونده از دادسرا به دادگاه رفته این ابلاغیه دادگاه هستش
ممنون میشم درست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما ابلاغیه واضح و روشن و نیاز به توضیح نیست.
شما در جلسه ای که دادگاه اعلام کرده حاضر شوید جای نگرانی نیست و دیه توسط صندوق بیمه پرداخت خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای بیان موارد مورد نظر در دادگاه حاضر شوی

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام وقتی که دسترسی به مقصر حادثم ممکن نباشه میتوان خسارت را از صنوق خسارات بدنی دریافت کرد...در وقت رسیدگی حاضر شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در جلسه رسیدگی حاضر و در خواست مطالبه دیه را به نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقتی که دسترسی به مقصر حادثم ممکن نباشه میتوان خسارت را از صنوق خسارات بدنی دریافت کر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مربوط به شکایت شماست در وقت رسیدگی حاضر شوید