مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره خانواده یک طرفه و افشای اطلاعات مراجعه کننده

سلام، در یک رابطه دوساله هستم ، نامزدم پیش مشاوری رفتن برای کمک در مورد یه سری مشکلات، مشاور بدون اینکه از من دعوت کن یا صحبتی با من داشته باشن، ایشون رو تشویق به جدایی کردن، و کاملا من رو تخریب کردن ، در مورد رابطه من با نامزد خواهر ایشون هم تخریب انجام دادن و مسایل دروغ رو مطرح کردن ، پیامهای صوتی ایشون موجود هست ،واینکه بعد از مشاوره من با ایشون اطلاعات صحبت من رو به نامزدم منتقل کردن. آیا امکان شکایت هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص مشاور اگر به جدایی باشه و هر حرف دیگری اگر زده باشد قابل پیگیری نیست و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت مگر اینکه اسرار شخص را فاش کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بعید بنظر می رسدکه نتیجه ای داشته باشد.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر مطالبی خلاف واقع بیان شده باشد وبتوان اثبات کرد قابل پیگیری است