مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مسکن مهر

من 3 سال پیش از شریک سازنده مسکن مهر خریداری کردم و سازنده هم تاییدیه کتبی داده که مشکلی وجود ندارد
الان در سامانه اسمم ثبت شده و همه کارها انجام شده فقط مونده امضا سازنده که واحد رو تحویل بدهد
ولی سازنده امضا نمیکنه و میگه من با شریکم اختلاف حساب دارم
من از چه راهی میتونم واحدم رو بدون امضا سازنده تحویل بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تمامی مدارک صحیح و کامل است دادخواست تحویل مبیع به طرفیت سازنده دهید در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید ادخواست تحویل مبیع به طرفیت سازنده دهید