مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه توسط همسر

همسر بنده به دلیل مسافرت رفتن بنده به مدت 4 روز برای درمان،بدونه هماهنگی و اجازه خانه را ترک کردن الان 8 روز میشه.بعد اینکه من متوجه شدم فش به پدر و برادرش به دلیل دخالت در زندگی من دادم.با پیامک.الان ایا من میتونم عدم تمکین بگیرم،چگونه ثابت کنم.ایا اونا میتونن منو بخاطر فحاشی محکوم کنن،و من نتونم عدم تمکین بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست الزام به تمکین دهید.بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.انها هم اگر بتوانند ثابت کنند شما توهین نموده اید می توانند شکایت توهین نمایند.