مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بعد عمل دیسک کمر و تنگی کانال و جابجا شدن مهرها

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز ...بنده 43ساله با 15سال سابقه بیمه با 20سال رانندگی تاکسی .در حال حاضر اصلا قادر به انجام کار جهت امرار معاش نیستم .هر یکساعت تحرک یکساعت باید دراز کش باشم دکتر متخصص نامه از کار افتادگی دادند بعد مدتها کمیسیون هم رفتیم ولی تایید نکردند .گفتند از 100درصد 80درصد میشه تایید کرد ولی 20درصد و نمیشه .گفتند هر موقع دست و پات قطع شد بیا تا تایید کنیم .یکشب خواب ندارم اصلا رو کمر یا شکم نمیتونم بخابم پیچ و پلاتین تو کمر نمیزاره .یکطرف باسن و پا هم بی حس هستش .اعتراض مجدد بزنیم فایده ای داره .چون هیچ درآمدی هم ندارم .الانم بیمه رانندگان دارم .سپاسگزارم .در ضمن تاندوم دست چپ و عمل کردم .دو طرف پارگی فتق هم دارم ...کولیت روده هم دارم قرص شیمی درمانی استفاده میکنم ..

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام اعتراص کنید ولیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

می توانید به تصمیم کمیسیون در دیوان عدالت شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از تصمیم کمیسیون به دیوان عدالت شکایت و تیجه قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به تصمیم کمیسیون در دیوان عدالت شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید به تصمیم کمیسیون در دیوان عدالت شکایت نمایید