مشاوره حقوقی رایگان - اقامه دعوا علیه همسر برای ضرب و شتم

سلام آیا میشه بعلت ضرب و شست منجر به جرح علیه همسرم که بعد از کتک زدن من را از خونه بیرون کرده در شهر سکونت خانواده ام شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در محل وقوع جرم باید شکایت کنید و در محل سکونت خانواده نمی توانید شکایت کنید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

دادگاه محل وقوع ضرب وشتم صلاحیت رسیدگی دارد . امکان ثبت شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود را دارید اما پرونده به دادگاه محل وقوع جرم ارسال و رسیدگی می شود