مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر اوقافی

باسلام بنده زمینی به عنوان ملک خریداری کردم بصورت معاوضه با اتومبیل بعد متوجه شدم زمین اوقاف هست و اجاره خطی هم فروشنده نداردماشین توسط پاسگاه توقیف شد برای پس گرفتن ماشین قولنامه رافسخ کردیم و پشت قولنامه ذکر شد حساب وکتابی نداریم ضمنا طرح شکایت کرده بودم سرانه معامله 10میلیون بود 4ماه گذشته بمن چک یکساله دادن ماشین هم خسارت دیده الان امکان ادامه شکایت و طلب خسارت هست یاخیر؟ایشان درقولنامه ذکرکردن زمین واگذار شد یعنی اطلاع داشتن زمین اوقاف هست ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادامه شکایت به نظر فایده ای ندارد.
اگر دلایل کافی دارید می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت ارائه اسناد و مدارک می تواند دادخواست مطالبه خسارت تقدیم نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید.